6 mei herdenken we dat Pim Fortuyn op deze dag in 2002 werd vermoord

pim fortuyn met zijn 2 hondjes

6 mei herdenken we dat Pim Fortuyn op deze dag in 2002 werd vermoord

Zijn standpunt omtrent islam, immigratie en grenzen werd zijn dood. 17 jaar na zijn dood wordt ons land nog immer geregeerd door de linkse elite die alles aan is gelegen hun macht te consolideren.

Historisch besef en vrijheid van meningsuiting

Het is na 17 jaar alsof er niets van is geleerd. In grote getale worden islamieten en niet westerse ‘vluchtelingen’ ons land binnengelaten en blijven de grenzen wagenwijd open. De democratie is tanend met de EU als overheerser en de EU censuur die als het zwaard van Damocles boven onze hoofden hangt. Nooit tevoren in onze geschiedenis wordt onze vrijheid en vrijheid van meningsuiting zo op het spel gezet en verkwanselt als vandaag.

De heersende politiek correcte elite heeft ons blootgesteld aan de fascistische haatideologie islam en de antifascisten van gisteren zijn fascisten van vandaag geworden. Er zijn de afgelopen jaren 400.000 islamieten geïmporteerd en in combinatie met gezinshereniging worden dat er tenminste 450.000. Niets heeft de policor elite van de geschiedenis geleerd. Fascistische ideologie tolereren in naam van tolerantie vergiftigt onze samenleving en dat is al te merken dat niemand meer durft cartoons over de pedofiele profeet en moordenaar Mohammed te maken of openlijk islamkrititsch durft te zijn. Dat wordt door linkse fascisten waar men kan onmogelijk gemaakt. Dat Geert Wilders niet zonder beveiliging over straat kan omdat hij op een dodenlijst staat zegt genoeg. Onze vrijheid staat als nooit tevoren op het spel. Islam heeft bewezen niet in onze westerse samenleving te passen. Maar net zo erg zijn de politici, media en linkse schreeuwers die dit faciliteren.

De linkse hetze

Pim Fortuyn werd eerst geridiculiseerd en vervolgens gedemoniseerd. Op inhoud werd er niet gediscussieerd. Er was door de elite al een cordon sanitaire afgesproken, net als nu tegen de 1.3 miljoen kiezers die op PVV hebben gestemd. Het constant schofferen en wegzetten als nazi en fascist van iedere islamkritische twitteraar, politicus, journalist of columnist is exact wat nu ook gebeurd. Het gedachtegoed van Pim moeten wij in ere houden en koesteren want wat hij zei speelt nog steeds. Ergo, zijn ideeën zijn nu zo actueel dat het extra schrijnend is dat Nederland door de elite tot deze zieke toestand is gedegradeerd. De linkse liberale antidemocratische wegkijk ziekte die momenteel door ons land waart moet nog krachtiger worden aangepakt.

Wegkijkers zijn debet aan het langzaam maar zeker verdwijnen van vrijheden onder het mom van haatspeech. Met slechts 1 maal in de 4 jaar stemmen en vervolgens door de heersende elite middels een cordon sanitaire monddood te worden gemaakt, maakt mij boos. En het is waarschijnlijk dat 1,3 miljoen PVV stemmers ook hierom kwaad zijn. De democratie is hiermee van zijn voetstuk gevallen wat mij betreft. Het is het links neoliberale fascisme wat op deze manier de burger buiten spel zet en het wantrouwen in de politiek en de afstand van de politiek tot de burger alleen maar vergroot. De linkse media en met name de staatsomroep NOS maakt zich schuldig aan het verspreiden van nepnieuws, het bagatelliseren van islamitische aanslagen en is in staat een compleet artikel te publiceren zonder ook maar een keer het beest bij de naam te noemen.

Bevrijdingsdag en vrijheid

5 mei Bevrijdingsdag vandaag de dag, is niet compleet zonder Pim. Zonder echte vrijheid waarin je voorzichtig met je mening moet omgaan omdat je anders op een dodenlijst kunt komen te staan. Bevrijdingsdag is ook niet compleet omdat juist de ‘Partij voor de Vrijheid’ wordt uitgesloten om mee te regeren, terwijl deze door de kiezer, lees Nederlandse burger, tot 2e grootste partij werd verkozen.

Pim, bedankt dat je Nederland wakker hebt geschud en de eerste echte vechter voor de vrijheid was na WWII.

 

Advertenties

2 gedachtes over “6 mei herdenken we dat Pim Fortuyn op deze dag in 2002 werd vermoord

  1. Edgy Veggie

    Als ik terugdenk aan deze dag, 16 jaar geleden, krijg ik nog steeds kippenvel.Het is wat je zegt: ‘ze’ hebben er niets van geleerd; ze blijven ons de islam en moslims door de strot duwen. Het is eeuwig zonde dat we nooit zullen weten hoe het was gelopen met Pim Fortuyn als minister-president aan het roer van de regering.Als er iemand was die het tij had kunnen keren, was hij het wel. Wat een intelligente, charismatische, humorvolle man. Wat een verschrikking dat hij door een extreem-linkse landverrader uit het leven geschoten werd. Dat de man die dit op z’n geweten heeft alweer vrij rondloopt, is onverkropbaar.
    Rust zacht lieve Pim.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s