6 mei herdenken we dat Pim Fortuyn werd vermoord

6 mei herdenken we dat Pim Fortuyn op deze dag in 2002 werd vermoord

Zijn standpunt omtrent islam, immigratie en grenzen werd zijn dood. 15 jaar na zijn dood wordt ons land nog immer geregeerd door slinkse elite die alles aan is gelegen het vluchtelingen verdienmodel in stand te houden.

Historisch besef en vrijheid van meningsuiting

Het is na 15 jaar alsof er niets van is geleerd. In grote getale worden islamieten en zogenaamde vluchtelingen ons land binnengelaten en blijven de grenzen wagenwijd open. De democratie is tanend met de EU als overheerser en de EU wetten die als het zwaard van Damocles boven onze hoofden hangt. Nooit tevoren in onze geschiedenis is onze vrijheid en vrijheid van meningsuiting zo op het spel gezet als vandaag. De heersende politiek correcte elite heeft ons blootgesteld aan de fascistische haatideologie islam en de antifascisten van gisteren zijn fascisten van vandaag geworden. Er zijn de afgelopen 2 jaar 120.000 islamieten geïmporteerd en in combinatie met gezinshereniging worden dat er tenminste 450.000. Niets heeft de policor elite van de geschiedenis geleerd. Fascistische ideologie tolereren in naam van tolerantie vergiftigt onze samenleving en dat is al te merken dat niemand meer durft cartoons over de pedofiele profeet en moordenaar Mohamed te maken of openlijk islamkrititsch durft te zijn. Dat wordt door linkse fascisten waar men kan onmogelijk gemaakt. Dat Geert Wilders niet zonder beveiliging over straat kan omdat hij op een dodenlijst staat zegt genoeg. Onze vrijheid staat als nooit tevoren op het spel. Islam heeft bewezen niet in onze westerse samenleving te passen. Maar net zo erg zijn de politici, media en linkse schreeuwers die dit faciliteren.

De linkse hetze

Pim Fortuyn werd eerst geridiculiseerd en vervolgens gedemoniseerd. Op inhoud werd er niet gediscussieerd. Er was door de elite al een cordon sanitaire afgesproken, net als nu tegen de 1.3 miljoen kiezers die op PVV hebben gestemd. Het constant schofferen en wegzetten als nazi en fascist van iedere islamkritische twitteraar, politicus, journalist of columnist is exact wat nu ook gebeurd. Het gedachtegoed van Pim moeten wij in ere houden en koesteren want wat hij zei speelt nog steeds. Ergo, zijn ideeën zijn nu zo actueel dat het extra schrijnend is dat Nederland door de elite tot deze zieke toestand is gedegradeerd. De linkse liberale antidemocratische wegkijk ziekte die momenteel door ons land waart moet nog krachtiger worden aangepakt. Mijn pen is het enige wapen dat ik heb om de walgelijke, weerzinwekkende wegkijkers mores te leren. Met slechts 1 maal in de 4 jaar stemmen en vervolgens door de heersende elite middels een cordon sanitaire monddood te worden gemaakt, maakt mij boos. En het is waarschijnlijk dat 1,3 miljoen PVV stemmers ook hierom kwaad zijn. De democratie is hiermee van zijn voetstuk gevallen wat mij betreft. Het is het links neoliberale fascisme wat op deze manier de burger buiten spel zet en het wantrouwen in de politiek en de afstand van de politiek tot de burger alleen maar vergroot.

Bevrijdingsdag en vrijheid

5 mei Bevrijdingsdag vandaag de dag, is niet compleet zonder Pim. Zonder echte vrijheid waarin je voorzichtig met je mening moet omgaan omdat je anders op een dodenlijst kunt komen te staan. Bevrijdingsdag is ook niet compleet omdat juist de ‘Partij voor de Vrijheid’ wordt uitgesloten om mee te regeren, terwijl deze door de kiezer, lees Nederlandse burger, tot 2e grootste partij werd verkozen.

Pim, bedankt dat je Nederland wakker hebt geschud en de eerste echte vechter voor de vrijheid was na WWII.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: