Aan Alexander Pechtold

pechtold boos

Dat je Alexander #Penthouse (52) heet, dat je het referendum afschaft en daarmee het laatste restje inspraak van de bevolking, Baudet demoniseert, je 1,5 miljoen kiezers minacht, schoffeert en kaltstellt en zo de democratie weer een stukje verder om zeep helpt, dat je crimineel een appartement (waarde volgens eigen zeggen € 135.000,-) incasseert van Serge Marcoux, de Canadese oud-ambassadeur in Bosnië, Guyana en Suriname, dit niet opgeeft en ermee wegkomt. En dat je zegt dat het een privékwestie is terwijl elke politicus elke schenking moet aanmelden bij het geschenkenregister om de schijn van corruptie tegen te gaan. Dat dit penthouse erg goed van pas kwam met je nieuwe vriendin D66 collega Anne Lok (35) en dat dit huis een wederdienst is voor je steun aan CETA. Dat de werkelijke waarde zeker € 250.000,- is en je daarover net als ieder ander minimaal gewoon belasting hoort te betalen. Dat je zelf pleit voor transparantie want kamerleden hebben afgesproken reizen en cadeaus openbaar te maken via dit register zodat er geen discussie kan ontstaan over belangenverstrengeling, maar dat je dit zelf niet doet. Dat je @geertwilderspvv de maat neemt terwijl je zelf gewoon zonder kogelwerend vest kan rondhuppelen.

Dat jij een je EU kissende partij censuurwetten willen doorvoeren in Nederlands en EU verband om tegenstanders te mond te snoeren, dat je hiervoor #Kajsa Orwellgren hebt ingeschakeld en Madeleine de Cock Buning en dat je collega anti Israël activiste en islamofascitische huppelkudt Sigrid Kaag zonder overleg dus stiekem even 13 miljoen naar Hamas wegsluist.

Dat je vrolijk tegen Israël staat te demonstreren op een bijeenkomst met terrorist en Hamas kopstuk Amin Abou Rashed op het Malieveld in Den Haag naast de islamofascisten van DENK, dat je samen met je CDA vrienden het referendum over de sleepwet bij voorbaat naast je neerlegt om aan de macht te blijven en je de uitkomst van het referendum over het Oekraïne associatieverdrag door je liegende collega Kees Verhoeven omdraaide van NEE naar JA (video). En dan het gestuntel van deze Kees Verhoeven met de invoering van de wet netneutraliteit, de complete mislukking hiervan en de doofpot erna. Dat jij en deze Kees Verhoeven een snoepreis naar Oekraïne maakten op kosten van Porosjenko en pas nadat dit onthult werd door journalist Ton F. je deze trip liet registreren en uit eigen zak moest terugbetalen.

pechtold malieveld

En dan je collega Franc Weerwind, burgemeester van Almere die al menigmaal in het nieuws kwam. Nu weer steunt hij het laten bezoeken van leerlingen van het Trinitas Gymnasium aan de anti Westerse Omar Ibn Al Khattab moskee, die in het verleden islamitische extremisten als Haitham Al Haddad, Tarik Ibn Ali en Abou Hafs heeft uitgenodigd, waarin haat wordt gepredikt tegen het Westen en seksuele minderheden. Dezelfde moskee die al eerder in het nieuws kwam wegens het afsluiten van illegale huwelijken. Eerder kwam Franc Weerwind al in het nieuws omdat hij terwijl hij nog was getrouwd een kind had verwekt bij een ander en deze vrouw ook had verlaten voor een andere (3e) vrouw. Ook zijn dubieuze rol in de reeks aanrandingen in de Almeerse wijk Parkwijk was ronduit bizar. Ondanks berichtgeving van de lokale pers en vragen van TPO heeft Weerwind daar echter geen ruchtbaarheid aan willen geven omdat er geen sprake was van ‘maatschappelijke onrust’. En dat je over deze malversaties ook weer oorverdovend stil bent.

Dat je het voeren van de Nederlandse vlag op een demonstratie NSB-praktijken noemt maar dat je over duizenden Turkse vlaggen in Rotterdam en IS vlaggen in Den Haag even ‘vergeet’ een standpunt in te nemen. Dat jij en je troela Pia Dijkstra met de donorwet het grondbeginsel van de recht op zelfbeschikking net zo gemakkelijk aan jullie laars lappen voor politiek gewin en dat je het in je hoofd haalt om orgaanhandel door de overheid te legaliseren. Dat er nog altijd een zweem van oplichting aan je blijft hangen door de het misbruik van wachtgeld door je ex-collega Wassila Hachchi.

En nog actueler, de affaire met subsidiegelden voor The Hague Security Delta waar je D66 collega minister Ingrid van Engelshoven tot over haar oren in zit. Een cybersecurity subsidieschandaal van zeker 6,4 miljoen waar zij van meet af aan vanaf wist.

Ja, daar vind ik wat van Alexander.

Update:

Maar hier houdt het natuurlijk niet op. Je regenteske kiezers misleidende burger minachtende Demoniserings66 partij blijft onverminderd opvallen. Zoals het schandaal rond het burgemeestersechtpaar uit Wassenaar waar je D66 burgervader Jan Hoekema wegens ‘gebrek aan chemie’ vertrok en hij met echtgenote Marleen Barth (fractievoorzitter van de PvdA in de Eerste Kamer) op grove wijze misbruik hebben gemaakt van hun positie. Dat deze Jan Hoekema in het geheim een vertrekbonus had bedongen. Dat deze uitkering die in strijd is met de Gemeentewet via een beroep op de Wob van NRC naar buiten kwam en dat je collega en D66-politicus Jan Hoekema deze bonus van 17.800 euro pas terugstortte na vragen van het NRC over de uitkering. Dat Jan Hoekema en zijn echtgenoot deze openbaarmaking ook nog hebben geprobeerd te vertragen of te voorkomen door naar de voorzieningenrechter te stappen. En net als je denkt dat het niet gekker kan kopt de telegraaf vandaag: ‘Arme sloebers’ PvdA en D66 schrappen reis naar de Malediven.

En dan weer je puppet @KajsaOllongren die niets aan het toeval overlaat om @thierrybaudet te demoniseren. De haat druipt er bij jullie vanaf als deze D66 vicepremier de aanval weer eens opent op Forum. Dat je vazal Kajsa Ollongren Thierry Baudet een grotere bedreiging voor Nederland noemt dan Wilders is lager dan laag. Jullie hebben hiermee Baudet op een dodenlijst gezet. Het is al erg genoeg dat Geert Wilders niet zonder beveiliging van 10 man over straat kan. Je Ollie manoeuvreert hiermee gekozen volksvertegenwoordiger Baudet in dezelfde positie en roept hiermee impliciet op tot een aanslag op deze democratisch gekozen man. Je papegaai Kajsa Ollongren heeft niets met Nederland en dat blijkt overal uit. Ollongren heeft ook niets met Pim Fortuyn gehad en weet al helemaal niet wat het betekend om gedemoniseerd te worden en wat de gevolgen kunnen zijn. Ook heb je met deze oproep indirect groen licht gegeven aan een nieuwe Volkert van der Graaf om op te staan. De laffe uitspraak van deze vicepremier en je collega minister van Binnenlandse Zaken maken je per definitie net als Ad Melkert (video) en Marcel van Dam (video) destijds 100% schuldig. Ervan uitgaande dat Orwellgren intelligent genoeg is om te beseffen wat jullie samen bekokstoven en dus met opzet en willens en wetens demoniseren is het een grof schandaal en zijn jullie schaamteloos walgelijk bezig en als het per ongeluk is gezegd, wat zeer onwaarschijnlijk is, zou het een gruwelijk domme uitspraak zijn maar in beide gevallen een heel gevaarlijke uitspraak.

Ik vind dat je als minister van Binnenlandse Zaken de verantwoording hebt over het goed en eerlijk verlopen van het democratisch proces en dat democratisch gekozen mensen ten alle tijden moeten worden beschermd tegen ophitsen. Deze D66 hetze moet dus stoppen omdat jij en je papegaai deze verantwoording hebben en hiervoor door ons worden betaald. Ook als je het niet met anders denkenden eens bent. Maar je hele partij is vergeven van misplaatst dedain en narcisten.

Neem nu weer de tweet van je collega, raadslid Saskia ter Kuile te Weesp die haar diepgewortelde links extremistische haat tegen PVV raadsleden niet meer kan verbergen en dat uit in een vreselijk domme tweet waarin ze zegt dat Jaap Mol Docter liegt en zichzelf onterecht als dokter profileert. Het is deze Demoniseerder66 partijgenoot en dwaas @saskiaterkuile in haar blinde woede en haat volledig ontgaan dat Docter zijn achternaam is. Inmiddels heeft ze haar tweet heimelijk verwijderd maar niet zonder een sneer te plaatsen naar Jaap Mol Docter.

Of de doldwaze uitspraken van je collega Reinier van Dantzig die cryptisch omschrijft dat hij ‘zich zorgen maakt om het xenofobe onderbuikgevoel’ en dat ventileert in een filmpje van AT5. Vervolgens komt hij pontificaal met de legendarische en hysterische uitspraak dat hij heel misselijk wordt van de ‘racistische’ Forum voor Democratie en als klap op de narcistsich spastisch angstige en typisch D66 vuurpijl sluit hij en andere linkse partijen bij voorbaat FvD uit van zitting in de Amsterdamse gemeenteraad op dezelfde manier waarop verraad op de democratie is gepleegd door de gevestigde elite bij de kabinetsformatie na de laatste landelijke verkiezingen. Het is dus een goede leerling van je Alexander, hij volgt je blind met dezelfde egards en diepgewortelde haat tegen iedereen die niet als D66 denkt.

En dan de doodsbedreiging aan het adres van Raadslid Jake Owen Raats van Leefbaar Etten-Leur vorig jaar door medestudent Steven van der Heijden (D66). Raats kreeg een appje met een gefotoshopte afbeelding van zichzelf op zijn knieën in oranje overall. Achter hem staat een IS-strijder in het zwart. Deze Steven van der Heijden is nu kandidaats-raadslid is bij D66 in Best en wordt door de D66 fractie geen strobreed in de weg gelegd. Dat het vorig jaar dus in 2017 was die doodsbedreiging doet niets aan het feit af. Inmiddels heeft Steven van der Heijden zich teruggetrokken als kandidaat raadslid (artikel).

Omdat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vaststaat dat jij en of je D666 partij en partijgenoten zeer binnenkort reden genoeg geven om weer van repliek bediend te worden door mij sluit ik af met

wordt vervolgd…(sequel)

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: