Aan Constantijn

Ja, díe Constantijn. Constantijn Christof Frederik Aschwin, Prins der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg, de jongste broer van onze koning.

Gisteren reageerde u via een tweet op een andere prins, namelijk Jelle Prins. Jelle Prins, die een succesvolle expert is in het razendsnel opzetten van nieuwe apps.

Zo stond Jelle als afgestudeerde op Business and Computer Science aan de UVA in de begintijd van de app revolutie en deed mee aan het ontwikkelen van apps voor CNN en de New York Times. Jelle heeft nog eens een Google ontwikkelingsprijs gewonnen waar hij als tweede eindigde in de internationale Google Android Developer Challenge met zijn iNap Arrival Alert. Daarna werd Jelle Prins mede ontwikkelaar bij destijds de startup Uber, toen UberCap geheten. Vervolgens startte hij zijn eigen bedrijf Moop.Me op, een software bedrijf voor het ontwikkelen van mobile apps. Sindsdien heeft hij apps gemaakt voor (inter)nationale bedrijven als Booking.com, PayPal, de Volkskrant, Home.CH en het GVB.

Geen kleine jongen dus en een autoriteit als het gaat om ontwikkelen van apps. Niet verwonderlijk dat hij nu door de overheid werd gevraagd te adviseren bij het ontwerp van de traceer-app. (!) En die eer deelde hij mee via een tweet.

En toen kwam uw reactie op Jelle Prins.
‘Verstandig van VWS, dapper van jou, want het zal niet makkelijk zijn. Succes!! Probeer VWS nog zover te krijgen om niet alleen witte mannen – hoe expert ook – als adviseurs te vragen.’

Ik geloofde het eerst niet en dacht dat dit de reactie van een troll account was en checkte eerst de bio, tweets etc. Toch, u bent dit echt. U, Prins der Nederlanden. Meteen na het lezen dacht ik, wat een nare activistische SJW sneer naar blanke Nederlanders om het anti-blanke sentiment aan te wakkeren. Precies het niveau en in de lijn van Sylvana, Aldith Hunkar, sowieso de voltallige DipsausPodcast, Gloria Wekker, Erik ‘Witte Mensen’ Mouthaan en alle SJW activisten die ik niet heb benoemd. Dit zijn lui die zich beroepsmatig voortdurend op het randje begeven en nooit nalaten blanke autochtone Nederlanders een schuldgevoel aan te praten voor wat hun voorouders hebben gedaan. Het verdienmodel, nota bene door ons betaald en gefaciliteerd, deze geldruif en subsidiekraan, waar je vrijwel niets voor hoeft te doen, is zo lekker makkelijk, niet?

En toen dacht ik aan artikel 1 van de grondwet.

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Je zou denken, dat moet Constantijn, als prins der Nederlanden, toch niet helemaal onbekend in de oren moeten klinken.

Ik las de tweet nóg een keer. ‘Verstandig van WVS, dapper van jou want het zal niet makkelijk zijn.’

Ik wist niet dat de ongekozen prins met een politieke mening deze noodzakelijkerwijs diende te openbaren, maar alla, het is hem gegund, al begrijp ik dat ’het zal niet makkelijk zijn’ niet helemaal, want Jelle Prins is een kei in zijn vak omdat als je uitgerekend bij Uber de app hebt ontwikkeld en weet dat die app praktisch is gebaseerd op realtime Track en Trace dan zal deze app ontwikkeling een koud kunstje zijn vermoed ik.

Maar na de tweet nóg eens helemaal, voor de zoveelste keer terug te lezen en ik mijn verbazing en ongeloof enigszins opzij had kunnen zetten, las ik écht dat een lid van het Koninklijk Huis de volgende zin de wereld in tweette. ‘Probeer VWS nog zover te krijgen om niet alleen witte mannen – hoe expert ook – als adviseurs te vragen.’

Hoe expert ook.’ Hier wordt het invoeren van de app op schandelijke wijze misbruikt om SJW anti-blank sentiment aan te wakkeren en aangewend om de Jelle de app ontwikkelaar aan te sporen op basis van huidskleur en geslachtsorgaan mensen aan te nemen om die traceer app te helpen ontwikkelen.

Het Koningshuis staat er bij velen al niet te best op. Denk aan Mabel (Bruinsma) de golddigger die met de Open Society Foundation van George Soros de democratische waarden en waar wij voor hebben gekozen als volk met geld en subsidies aan SJW clubs ondergraaft en zo de NWO over onze hoofden erdoor drukt. Diezelfde Mabel die vele miljoenen (120-131 miljoen euro) cashte na het overlijden van Friso door de verkoop van aandelen van Fintechbedrijf Ayden. Uw moeder, Prinses Beatrix, die freule Ollongren de Nederlandse adelstand en politiek in heeft gerommeld (Bilderberg). En Beatrix die contact had met de satanistische spriritcooker Marina Abramović. Diezelfde Beatrix die luttele jaren na de moord op Pim Fortuyn door Volkert van de Graaf een paard van haar ijskoud Volkert noemt. Of je opa, Prins Bernard die SS-er was of…

Ach, je hoeft bepaald geen aluhoedje op te hebben om te zien dat uw familie aan alle kanten stinkende rottende tentakels heeft. Had ik al vernoemd dat uw neef de 3D-bril prins Bernhard bijna 600 panden door het land bezit en ook zijn privé F1 circuit heeft laten bouwen ondanks dat de rest van Nederland in de stikstofcrisis zit en gebonden is aan allerlei regels die kennelijk niet voor zijn projectje gelden?

Wéér las ik de tweet, toch nog wat ongelovig, en nu ook de tweet van Jelle Prins wat beter. En toen drong het helemaal tot me door. De traceer-app van de overheid. De natte droom van de Chinese overheid, die van de EU en zeker ook die van NWO activisten. Voor totale controle van de burger. Tel daar de mogelijkheden van 5G bij op met de optie snelle berekeningen op het 5G netwerk te kunnen doen door de software voor bijvoorbeeld gezichtsherkenning en de natte droom van Hugo de Jonge is werkelijkheid. Allemaal dankzij COVID-19 en van de crisissituatie misbruik makende grootgeldbezitters ten koste van vrijheid en democratie. 1984 op een presenteerblaadje. En de Tweede Kamer staat erbij en kijkt ernaar.

En toen drong het helemaal tot me door. De traceer-app van de overheid. De natte droom van de Chinese overheid, die van de EU en zeker ook die van NWO activisten.

Ons immer weglachende minister president Mark Rutte en Hugo de Jonge met de clownsschoenen flikken het gewoon. Is dit het ‘Nieuwe Normaal’ van Rutte? Bedoelde hij dit? Uw broer, de koning was het in elk geval niet eens met het ‘nieuwe normaal’ van de 1,5 meter samenleving. Ik refereer nog even aan zijn speech tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei.

Niet wegkijken
Niet goedpraten
Niet uitwissen
Niet apart zetten
Niet normaal maken wat niet normaal is en onze vrije democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin.

‘Het vaderland roept’ galmt het nog na in mijn hoofd. ‘Im Namen des Vaterlandes’ denk ik dan. Hitler had zijn vingers hierbij afgelikt. De Heilstaat is nabij. In navolging van de Chinezen en Hong Kong ook hier nu zonder tegenspraak van die vervelende oppositie de staatscontrole verder doorgevoerd en aangescherpt. Alles onder het mom van beschermingmaatregelen voor COVID-19 en de Nieuwe Wereldorde.

Men mag daarom verwachten dat Constantijn met zijn publieke functie over zo’n heikele kwestie, de traceer-app, beseft dat enige terughoudendheid wel op zijn plaatst is. Niets is minder waar.

Het begint meer en meer op een ‘Plandemic’ te lijken. De verheerlijking van Bill en Melinda Gates’ Bill & Melinda Gates Foundation door Ursula von der Leyen in een tweet doet het ergste vermoeden. Net als de wereldwijde klimaathysterie lijkt nu corona te worden gebruikt door DeepState, de anti-democratische machten met het grote geld, om onvrijheden in te voeren en zo machtsuitbreiding te pushen ten koste van het stemvee, de sheeple.

Om terug te komen op uw reactie op Jelle, Constantijn. U heeft uzelf laten kennen en we weten nu waar u staat, al komt dit helaas niet als verrassing. Bij mij heeft u uw laatste krediet verspeeld en ik heb niet de illusie dat u dit een koninklijke worst zal zijn.

U staat aan de verkeerde kant van goed en kwaad.

UPDATE

Een oplettende tweep maakte me attent op een ‘Briefje van Jan’ van 1 december 2019 ‘aan Mabel van Oranje’ waarin de connecties van het Koningshuis met Soros genoemd worden. Leestip. Aan Mabel van Oranje

UPDATE II

In 2019 kwam een document naar buiten van het Open Society Policy Institute van George Soros waarin met naam en toenaam politie uit het Europees Parlement op hun betrouwbaarheid ten opzichte van deze Open Society Organisatie werd geopenbaard. Ook een aantal Nederlandse politici in het EP komen hierin voor. Bekijk hier het document (PDF).

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: