Aan Gert-Jan Segers

Formatie gaat verder

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat een versnelde overboeking van 13 miljoen Euro naar UNRWA buiten de Kamer om, terwijl Kaag is getrouwd met voormalig Palestijns ambassadeur en Fatah-politicus Anis al-Qaq, riekt naar belangenverstrengeling, vind ik dan hè.

Fatah is een Palestijnse politieke beweging. Vroeger een guerrillabeweging, die later ook terroristische aanslagen pleegde en tegenwoordig een politieke partij met een terroristische tak heeft, de Al-Aqsa Martelarenbrigade.

En toen kwam Kaag in beeld in die onderdanige outfit en houding breed uitgemeten door de pers van over de hele wereld waar Nederland flink beschamend te kijk werd gezet.

Dutch Foreign Minister Sigrid Kaag visits Tehran
Sigrid Kaag met president Rohani in Teheran

Terwijl door heel Iran na tientallen jaren van onderdrukking het symbool daarvan, de hoofddoek, met gevaar voor eigen leven door vrouwen demonstratief werd afgedaan of verbrand, vond Kaag het wel een goed idee om deze vrouwen en meiden ten overstaan van de hele wereld te schofferen uit, zo verklaarde ze zelf, zakelijke overweging.

Het waren vrouwen en meisjes van Iran die deze zo verafschuwde hoofddoek ritueel in de ban deden met het risico te worden gemarteld of te verdwijnen. Maar terwijl deze geweldloze opstand tegen de islamitische junta gaande was vereerde Sigrid Kaag het regime met een bezoek.

Dit bezoek vond plaats op 21 februari, een week na het aftreden van Zijlstra op 13 februari. De foto werd verspreid door het Iraans persbureau.

Wel, mag ik even in mijn kuif gepikt zijn en zeggen dat ik hiervan walg. Afgezien van het feit dat dit tenenkrommend gedrag niet in mijn naam gedaan wil hebben, hoe diep ben je gezonken om als vrouw, je zo op te stellen naar het staatshoofd waar dit fascistoïde geloof de scepter zwaait. Om zo pontificaal ten aanzien van de hele wereld in naam van Nederland en kennelijk, zoals ze zelf verklaarde om economische redenen, je op deze manier in de kijkerd spelen mag op zijn zachts gezegd discutabel worden genoemd.

De afbeelding van die afgedragen afgetrapte vitrage om haar onderdanig neerhangend hoofd met hangende gedweeë schouders en de armen slap naast het lichaam. Nooit in  mijn leven heb ik het beschamender gezien en nooit eerder ben ik vervuld geraakt van zoveel afkeer. Dat had ik in een eerder artikel al uiteengezet.

Het was een tweet van Arthur van Amerongen in antwoord op Afshin Elian waarmee hij een balletje opgooide dat Kaag en haar man wel een heel bijzondere geheime agenda erop nahouden omdat ze sinds haar aantreden vrijwel alleen een aantal  mohammedaanse landen heeft trachten te paaien met bezoekjes.

tweetsss

Welnu, het enige wat niet nauwkeurig genoeg was van @DonArturito  was dat van de hele rits landen er welgeteld twee niet islamitisch waren, Vietnam en Congo, dus dat was mag ik stellen spijkers op laag water zoeken.

Nog even de landen op een rijtje die door Kaag in rap tempo sinds de opvolging van Zijlstra werden aangedaan: Libië, Tunesië, VN, Jordanië, Libanon, Congo, Iran, Oman, Saudi Arabië, Maleisië, Vietnam.

De gedachte is dat het vraagtekens oproept dat alle aandacht van Kaag gaat naar die landen. Het is opvallend en daar is geen speld tussen te krijgen. Luister eens, ik besef me echt wel dat Arthur van Amerongen heel goed zonder mijn mening kan en prima zelf het vilein van jou kan pareren maar toch wil ik dit even kwijt.

Na de tweet van Arthur ging deugend Nederland helemaal los en struikelde men over elkaar om toch vooral die gemene columnist de les te lezen met voorop de sexistische tweet van Sjoerdsma die vond dat dit kleinerend was voor alle vrouwen.

Want wat is dat toch met dat D66, die tweet van Sjoerd Sjoerdsma, waar jij op moest reageren, was zoals we van Sjoerd gewend zijn. Niet gehinderd door kennis van zaken zei hij dat Arthur van Amerongen maar wat verzon. Nou, dat was dus niet zo, het klopte nog aardig ook, niets verzonnen, hooguit incompleet.

Het ging erom dat Nederland de militaire banden met Iran heeft aangehaald en dat Kaag zeer waarschijnlijk een mohammedaanse vinger in de linzensoep heeft gehad om dit te realiseren. Een militair pact met de islamitische Iraanse junta, waar homo’s worden opgehangen, vrouwen onderdrukt, de sharia heerst in een land dat wordt geleid door megalomane moellahs. Toen als interim minister van Buitenlandse Zaken en tegelijk als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

En dan je tweet, ‘de suggestie van een geheime agenda is vilein’. Weet je wat vilein is, die dubbele agenda van jou. Hoezeer je ook je best deed toen je nog oppositie voerde en je je hard maakte om het fascistische Ottomaanse regime tot de orde te roepen door moties in te dienen om de geldkraan dicht te draaien. Je kwam er niet doorheen. Hoe anders is je opstelling nu.

Iedereen kan zien dat meer islam met zich meebrengt meer anti Israël retoriek, in woord en daad en zonder schaamte. Neem als voorbeeld de demonstratie op het Malieveld in Den Haag waar meneertje Pechtold vrolijk tegen Israël staat te demonstreren op een bijeenkomst van terrorist en Hamas kopstuk Abou Rashed naast de islamofascisten van DENK.

Suggestie? Een constatering waarbij je moet afvragen of alleen al de suggestie van belangenverstrengeling niet aanleiding moet zijn of met het uitoefenen van deze functie voor Kaag niet een ander belang meetelt. Je mag en moet je serieus afvragen of hiermee de geloofwaardigheid en objectiviteit die je mag verwachten van een minister van Buitenlandse Zaken niet in het geding komt.

Geen woord, net als je coalitiepartners over de door de UN niet goedgekeurde inval in Noord Syria, Afrin, en de genocide op Koerden door de Turken. Geen enkel woord meer gehoord over notabene een NAVO partner dat een ander land binnenvalt en in samenwerking met IS de boel bezet.

Dus hoe staan de zaken nu. Je hebt je ziel verkocht aan de duivel, jezelf verloochend en verraad gepleegd aan hetgeen je voor stond. In plaats van de Turken te zeggen waar het op staat ben je slechts marionet geworden in het schimmenspel van Merkel, Juncker, Tusk en Timmermans die de Turkijedeal kosten wat kost in stand willen houden.

Die chantage door de Ottomaanse grootheerser maak ook jij mogelijk. Je bent onderdeel van de leugenmachine en geeft Erdogan er nog geld bij op de koop toe. Geld wat uitgerekend bestemd is om de ‘rechtspraak’ des lands te moderniseren.

Dezelfde rechtspraak waar nu 1000den journalisten, schrijvers en andersdenkenden in gevangenissen wegrotten ten meerdere faveure van de EU superstaat en de angst om daadkrachtig de grenzen naar behoren te bewaken.

Ook jij bent een Chamberlain geworden. Een puppet van Rutte en de EU kliek die het geen bal uitmaakt hoe de bevolking denkt maar alleen bezig zijn met pappen en nathouden. Maar ondertussen heeft de door jou zo bewierookte zindelijkheid ons continent aan de spreekwoordelijke afgrond gebracht.

Feit is ook dat door al dat gekonkel en ruggengraatloze optreden de mensen er enorm klaar mee zijn. Want het gaat niet alleen over Kaag.

Het is ook D66 waar zij deel van uit maakt die momenteel bezig is met een heksenjacht tegen de democratie, tegen vrijheid, zelfbeschikkingsrecht en de burgerlijke vrijheden. Het geselen van de VvMU en het marchanderen ermee is het venijn.

Waarom verdedig je D66, de partij van Pechtold. De man die jou tijdens een eerdere formatiepoging vorig jaar op ordinaire wijze buiten spel zette door vooraf onmogelijke eisen te stellen.

Iedereen die een beetje van de geschiedenis van islam op de hoogte is weet dondersgoed dat de islam geen ongelovigen, andersdenkenden, democratie en VvMU duldt. 1400 jaar geschiedenis bewijst dit.

Dat Turkije en IS samen de Koerden uitmoorden is ook geen tegenargument. Al in 2015 werden journalisten gevangen gezet na publicatie hierover en na de zogenaamde coup is dit alleen maar toegenomen en wordt dit met de militaire inval openlijk bejubeld en ook nog met steun van VS en EU.

Tanks en munitie uit Duitsland, ons geld en EU geld linea recta naar het islamofascistische regime. Allemaal feiten. Vraagje, wordt er in ruil voor de Turkijedeal een oogje toegeknepen voor het imperialitische uitbreiding van het Groot Ottomaans Rijk?

Als we het hebben over mensen beoordelen op hun daden dan woord het de hoogste tijd dat te realiseren. De slappe-zak-hooi-houding van de coalitie inzake het buitenlandbeleid en uitverkoop aan de EU van eigen zeggenschap over immigratie en integratie geeft het failliet aan van de staat Nederland.

Een land zonder grenzen en geen grenzen stelt aan het schuren tegen het islamitisch been zal uiteindelijk ten dode opgeschreven zijn. Er is vooralsnog geen antwoord op de groeiende politieke invloed van de islam. Deze zal in de toekomst meer voet aan de grond krijgen. Frenske Timmermans doet erg zijn best om een Europees kalifaat te realiseren.

Dus voor je weer eens een poging onderneemt een columnist de maat te nemen zou het je sieren eerst de hand in eigen boezem te steken.

En over Nederland, we laten ons niet in de luren leggen door de dubbele tong en dubbele Bilderberg agenda van Ollongren.

Leve het referendum!

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: