Aan Jessias Klaver

jessias klaver

Onze democratie kraakt in zijn voegen. GroenLinks met Yasser Feras alias Jesse Klaver, de links fascisten van AFA en de beroepsgekwetsten van BIJ1 zijn een verbond aangegaan zogezegd om te demonstreren tegen racisme. Dat onderwijl de islamofascisten en IS strijders van Erdogan de Koerden uitmoorden boeit niet, daar hoeft niet tegen te worden gedemonstreerd.

Evenmin hoeft te worden gedemonstreerd tegen de EU dictatuur, het afpakken van het referendum, het massaal verkrachten van West Europa door de ongekozen elite van de EU door onder meer open grenzen beleid en instroom van IS-ers, de sleepwet of het uithollen van de democratie, nepnieuws of censuur, tegen de opkoopneukhut van je collega of doe eens gek, voor de Groningers. Maar dat je uitgerekend met de lange arm van Erdogan, de islamofascisten van DENK, in een parade tegen racisme gaat lopen overstijgt elke ironie.

Demonstreren tegen Forum voor Democratie, ehh racisme, ehh fascisme

Dat de extreem linkse kliek niet eens meer weet waarvoor ze demonstreert blijkt uit het feit dat ze elke discussie uit de weg gaan en enkel nog racisme en fascisme weten te schreeuwen. Echter, vrijwel niemand trapt er meer in. Nederland is deze beroeps schreeuwers flink beu. Het clubje uitkering trekkend Nederland dat een alliantie heeft gevormd met de islamitische lange arm van Erdo en Armeense genocide ontkenners van DENK maakt het barre extreem linkse pornoplaatje compleet.

Ik zou het nog begrijpen als je tegen die lange arm van Erdo en zijn Diyanet kazernes die rechtstreeks onder zijn commando staan demonstreert en die, dat blijkt uit de laatste demo van ErdoTurken in Rotterdam wel, als 5e colonne meteen in actie komen om te laten zien waar hun prioriteit ligt. Of dat je tegen deze dictatoriale invloeden in ons vrije vrijgevochten Nederland waar 10.000-en landgenoten en buitenlanders hun leven voor hebben gegeven zou demonstreren. Om nu zonder pardon en zonder slag of stoot ons land aan islamofascisten uit te leveren is ongekend.

Wat te denken te demonstreren tegen het opkomend antisemitisme in Europa of de inperking van VvMU. Het kontdraaien met onze democratische waarden om EU en islam te pleasen is beneden alle waardigheid en deze tomeloze schaamteloze misselijkmakende praktijken maken het er niet beter op. Je hoeft het niet met Baudet eens te zijn maar jij en je partij zijn het schoolvoorbeeld hoe het niet moet. Het is dan ook geen wonder dat de politiek elke connectie met de kiezer is verloren.

Ommezwaai

De perverse ommezwaai van Zijlstra dat hij nu Erdogan steunt in de genocide op de Koerden en geen excuses meer eist van de Turken om hen te vriend te houden helpt ook niet. Dat hij dezelfde ruggengraatloze tactiek als Rutte hanteert en weigert stelling te nemen tegen de agressie van de Turken is triest. 1,5 miljoen kiezers van de NL bevolking is het zwijgen opgelegd en inspraak ontzegd door het kartel. De walgelijke vertoning van de EU, het schaamteloze tenenkrommende geslijm van politici, de oorverdovende stilte en uitblijven van een veroordeling van de genocide op de Koerden is om van te walgen. Waarom demonstreert links, de verzameling deugdozen of deugBN-ers hiertegen niet  kun je je afvragen.

Staatsomroep

Opvallend is de voortdurende hetze van de staatsomroep tegen Trump, het verspreiden van nepnieuws, de goedpraterij van Orwellgren, Rutte en Zijlstra, de staatszender NPO die elk programma aangrijpt om in plaats van de discussie aan te gaan liever zichzelf prijzende op de borst kloppende BN-ers uitnodigt die elkaar napraten als papegaaien en als een duif op een schaakbord lopen van kijk mij eens een tof gutmensch zijn en ontzettend gelijk hebben.

In plaats van de problemen te benoemen graven ze zichzelf in en ontnemen ieder weldenkend mens en zichzelf de mogelijkheid feiten onder ogen te zien en de roze bubbel door te prikken. Bijvoorbeeld de zwaar overbetaalde BN-er Matthijs van Deugkerk Nieuwkerk die elke keer Eelco Bosch van Leugenthal Rosenthal a raison van € 2500,- uitnodigt om het gelijk van links te ventileren begint meer en meer op een bizar ranzige soap te lijken. De wanvertoning en overduidelijke pseudowetenschappelijke ‘know how’ waar de haat vanaf druipt draagt ook al niet bij aan een constructieve dialoog.

Het beste is daarom flink te saneren in de staatszender om deze hiermee te verplichten met links extremistische propaganda en het ridiculiseren van de weldenkende Nederlander te stoppen. Maatschappijkritische en islam kritische geluiden moeten gehoord worden. Het is onze plicht te zorgen dat het fascistoïde gedachtegoed wat de islam uitdraagt hier niet verder voet aan de grond krijgt en wordt afgebouwd.

Ontkennen en politiek correctheid zijn de doodsteek voor elke democratie

De ontkenning van links van de werkelijkheid is ongelofelijk dom maar vooral erg gevaarlijk. Ontkennen en politiek correctheid zijn de doodsteek voor elke democratie. Daarvan zijn in de geschiedenis talloze voorbeelden. De linkse staatszender en propagandamachine NOS is zwaar besmet en geïnfiltreerd met politici en bestuurders die links extremistisch zijn georiënteerd en daarom niet meer in staat zijn objectief te functioneren.

Het nieuws wordt willens en wetens gemanipuleerd door nepwetenschappers, nepdeskundigenen, ‘cyberexperts’ op te voeren en afbeeldingen naar hartenlust te fotoshoppen (foto). Het laaste debacle met ‘cyberdeskundige’ Rian van Rijbroek spreekt boekdelen en kan de geschiedenis in als het ultieme fopspeen van Nieuwsuur. En dat alles van uw en mijn belastingcenten. De NOS doet dus aan zelfcensuur en hiermee wordt vrijwillig een voorschot genomen op strenge censuurwetten van die gepland zijn overheidswege.

Deze waanzin moet stoppen en dit hangt nauw samen met het stoppen van de sleepwet. Omdat de staatszender NOS diep verweven is met linkspolitiek en alleen spuwt wat de overheid welgevallig is, laten zij alleen ‘nieuws’  zien wat allesbehalve objectief is en bewezen onderhevig aan staatscensuur. Dat is al begonnen met de taal. Dit is de werkelijkheid van alledag.

nos taalcommissie

Elke dag weer dezelfde doorzichtige tenenkrommende nieuwsverkondiging aangepast en zo gebracht dat bepaalde woordkeuzes niet worden gedaan en weggelaten omdat de leiding, lees staatscensuur en propagandacommissie, dit zo heeft bevolen! En dat je eerst verklaart als minister grappenmaker Grapperhaus (CDA) dat je kalifaat kinderen hier niet wil toelaten, vervolgens met het nieuws komt dat als deze kalifaatkinderen komen de kinderbescherming er werk van gaat maken en nu als laatst de EU ermee aankomt dat kalifaatkinderen definitief gaan komen en dat Nederland de EU geen strobreed in de weg legt om deze tijdbommen op Nederlands grondgebied toe te laten.

Waanzin ten top.

Het masker valt

Ternauwernood hebben enkele andere politieke partijen zich inmiddels teruggetrokken van deze gewelddadige links extremistische demo in spé. Het zou zomaar kunnen, met de gedachte van de G20 demo’s in Hamburg afgelopen jaar en daarbij horende plunderingen en geweldsexplosie (video) nog in het achterhoofd, dat het geweld op de loer ligt. Wanneer je AFA toelaat en bijbehorende gezichtsbedekkingen dan vraag je om problemen. In het verleden hebben zij zich altijd van hun gewelddadige kant laten zien. De beelden spreken voor zich.

Toch is het vreemd, dat de zich als antifascisten verklaarde organisatie optrekt met (islamo)fascisten pur sang namelijk de lange arm van Erdogan. @DonArturito heeft daar een helder stuk over geschreven. Het monsterverbond van extreem links, GroenLinks en de zogenaamde antifascisten, die iedereen die het niet met hun eens is met geweld de mond wil snoeren. De ironie. En dan ook nog in het zwart gehuld met een vlag die geen twijfel laat bestaan over hun bedoelingen en de nazivlag doet verbleken.

De laatste aanval van deze gevaarlijke extreem linkse stroming is de aanval op de democratie in Amsterdam op Forum voor Democratie en Annabel Nanninga. Het schermen met fascist en racist maakt elke discussie monddood en dat is exact de bedoeling van deze gewezen antifascisten. Deze anti’s zijn de nieuwe fascisten, daar is geen twijfel meer over. Zonder inhoudelijk te zijn blijven schreeuwen heeft tot nu aardig effect gehad, denk aan de anti Zwarte Piet beroepszeikers. Die werden op hun wenken bediend.

Racistiseren en fascistiseren

Dus heel Nederland moet op de knieën en worden afgeserveerd als slavenhandelaar en racist? Dacht het niet. Genoeg is genoeg! Het betekenisloze racistiseren en fascistiseren maakt het overduidelijk dat de woorden fascisme en racisme door misbruik van links aan betekenis hebben verloren. Het legt het onvermogen van links bloot om inhoudelijk en met argumenten in te gaan op de problemen die spelen. Je moet je ogen uit je kop schamen dat je optrekt met de zogenaamde antifascisten en islsmofascisten op een demo tegen racisme terwijl het toch echt initieel een demo is tegen de democratische partij Forum voor Democratie en de installatie van Annabel Nanninga in de Amsterdamse gemeenteraad.

Demoniseren zit (groen)links in het bloed en deze Yasser, de zelfverklaarde Neerlandse Trudeau, gevierd lookalike en imitator van Obama, de Nederlandse Jessias, de door GroenLinks opgehemelde Jezus van de LageLanden en verheerlijkt knuffelmarokkaan van DWDD zou beter moeten weten.

Dat je de bek vol hebt over racisme maar dat je de ouderen vergeet, dat de tienduizenden werkloze Nederlanders van 45 jaar en ouder vergeet, dat je vergeet dat wij Nederlanders de werkloze ‘vluchtelingen‘ betalen en voor jaren in hun onderhoud voorzien, dat een grote groep illegalen die meer dan dertig keer panden kraken, uitgeprocedeerd zijn en uit Nederland verwijderd horen te worden. Dat aangetoond is dat rond AZC’s de misdaad alarmerend hoog is maar wordt verzwegen en dat de gewone Nederlander hiervoor de prijs betaalt.

Dat je onderkent dat de islam een haatideologie is en geen vrede betekent maar staat voor een veroveringsideologie met een politieke agenda om dit te bewerkstelligen. Als je je hier nou eens voor zou hardmaken en hiertegen protesteerde zou ik het begrijpen. Het zou je sieren achter de democratie te gaan staan en met steekhoudende argumenten te komen maar dat laat op zich wachten. Tot de tijd dat je uit je roze wegkijk bubbel komt en de feiten onder ogen durft te zien zal hieraan niets veranderen en zet je jezelf in overtreffende trap voor lul en buiten spel.

Klip en klaar.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: