De leugen regeert

hacker

De timing van het naar buiten brengen van het nieuws dat de AIVD de Amerikanen heeft geholpen met infiltratie in een Russische hackersgroep in Nederland 6 weken voor de verkiezingen hier is geen toeval. Op dezelfde dag is het referendum met voor of tegen een aftapwet om op grote schaal, net als NSA, internet van alle Nederlandse burgers af te tappen.

We worden klaargestoomd door de heersende elite om deze sleepwet er doorheen te pushen met als argument ‘de Russen’ op dezelfde wijze als Hillary Clinton die Trump probeerde zwart te maken met ‘The Russians did it’ en haar 30.000 verdwenen e-mails.

Belangrijk is te weten dat er is een precedent geschapen door Merkel en Macron om strenge EU censuurwetten aan te nemen om Fakenieuws te scheiden van nieuws wat de elite welgevallig is door middel van een ministerie van waarheid. Aanleiding was de angst van Merkel dat buitenlandse, lees Russische, hackers de Duitse verkiezingen van 2017 zouden kunnen beïnvloeden.

Nu de Duitse verkiezingen achter de rug zijn kunnen we stellen dat er geen enkele sprake is geweest van Russische inmenging of enig andere buitenlandse inmenging. Nederlandse politici, zogenaamde liberalen en democraten is er alles aan gelegen om via deze sleepwet elke politieke tegenstand de mond te snoeren.

In Nederland is hiervoor door Alexander Pechtold met zijn collega en partijgenoot vicepremier en minister van Binnenlandse zaken Kajsa Ollongren (video) ingeschakeld. Op EU niveau is Madeleine De Cock Buning (video), ook partijgenoot van Pechtold naar voren geschoven om de weg naar censuurwetgeving te plaveien. Pechtold is verwikkeld in een schandaal met zijn stem vóór het CETA verdrag in ruil voor een appartement in Scheveningen (#pechtoldgate). Vlak voor de verkiezingen komen zij met bangmakerij en drogredenen zonder inhoudelijk bewijs en met vage beschuldigingen aan het adres van Rusland. Eerst werd als reden voor massaal aftappen terrorisme genoemd maar nu die dreiging marginaal is geworden zijn het weer de Russen die ons bedreigen.

Hackers

Het is niet allen de timing die vraagtekens oproept van het naar buiten brengen dat de Nederlandse AIVD Cozy Bear volgde sinds 2013. In 2014 was een uiterst geraffineerd spionagevirus op een usb-stick van een naaste medewerkster van de Duitse bondskanselier Angela Merkel aangetroffen. Duitse media meldden dat het om het beruchte virus Regin gaat, ook het geheime wapen genoemd van Amerikaanse en Britse spionagediensten.

Ook werd al in 2013 bekend via Duitse krant Die Welt dat een Nokia-toestel van Merkel van oktober 2009 tot juli 2013 was afgetapt. De krant baseerde zich op NSA-documenten van Edward Snowden waarin het oude mobiele nummer van Merkel wordt vermeld. En in juni 2015  kwam naar buiten dat computers van Merkel en medewerkers waren besmet na een hackersaanval. Volgens Bild werd het Trojaans paard vastgesteld bij vijftien computers die verbonden waren met het informaticanetwerk van de Bondsdag. Er zouden gegevens zijn buitgemaakt bij minstens vijf van die computers.

De hackers zouden volgens Bild ook e-mails met een besmette link verstuurd hebben vanuit Merkels e-mailaccount. Van deze aanvallen waarvan de Russen in de vorm van hackersgroep Fancy Bear de schuld kregen kwam de AIVD nergens voor maar was mogelijk door de NSA geïnitieerd. Er is nooit enig bewijs naar buiten gekomen behalve dat de NSA achter de hacks van 2009 tot 2013 zat.

Bijzonder aan het nu naar buiten gebrachte verhaal is dat de AIVD naar hartenlust kon meekijken met Russische hackers en dat deze hackers niet doorhadden dat de AIVD met ze meekeek (!) Het is niet onwaarschijnlijk dat het naar buiten brengen van dit bericht daarom Fakenieuws is (link). Ook is bewezen met de Patriot Act dat met binnenhalen van metadata het onbegonnen werk is om die paar bytes eruit te halen die mogelijk zouden kunnen duiden op staatsgevaarlijke activiteiten. Het rendement is marginaal en met het verzamelen van metadata worden burgerrechten op grote schaal geschonden. Je kunt je daarom sterk afvragen wat de noodzaak van deze sleepwet is als de AIVD zo goed kan hacken zoals ze beweert dat zelf andere hackers niet doorhebben dat ze kunnen meekijken.

Orwelliaans

Ook moet je vraagtekens zetten bij het nut van censureren van de media en het censureren van Twitter en Facebook. Censuur door de politiek correcte elite en hun Orwelliaanse maatregelen werken contraproductief. Het zelfreinigend vermogen en vrije nieuwsgaring behoort tot de kernwaarden van democratie. Je hebt het recht op vrije expressie en wanneer van overheidswege wordt bepaald of je mening al dan niet waar of niet waar is er geen verschil te maken of het de elite welgevallig is of onwelgevallig.

En nog meer, wie controleert het ministerie van waarheid op deze censuur? Wij in Nederland zien met lede ogen aan hoe onze vrijheid beetje bij beetje, langzaam maar zeker wordt afgepakt. Wij zitten met een niet gekozen EU commissie die onder het mom van diversiteit is kracht massale import van islamieten en Afrikanen in de EU tot een islamofascistische superstaat wil maken. De staatszender NOS in Nederland brengt alleen negatief Trump nieuws en ook televisieprogramma’s met voornamelijk links georiënteerde anti Trump sentimenten zijn tot op de dag van vandaag met niets anders bezig elke avond Trump en Trumpaanhangers door het slijk te halen (video).

De media in Nederland zijn voornamelijk sterk linkse georiënteerd en worden gefinancierd door de overheid. We worden geregeerd door megalomane niet gekozen EU politici en we stevenen af op een totalitair Europa als de ongekozen EU leiders en Deepstate BilderbergSorosmiljardairs en de Ronald Prinsen hun zin krijgen.

Referendum

Van de uitslag van het (raadgevend) referendum wordt door politici bij voorbaat al schaamteloos gezegd dat deze zal worden genegeerd en we worden op deze manier een totalitaire staat in gerommeld (video). De democratie en recht op vrije meningsuiting staan op het spel. De hetze van links tegen anders denkenden gaat onverminderd door. Het demoniseren van personen van zogenaamde ‘rechtse’ partijen roept herinneringen op aan de aanloop naar de moord op Pim Fortuyn.

Wanneer je openlijk ervoor uitkomt PVV (Partij van de Vrijheid) te zijn, aanhanger van de 2egrootste partij in Nederland, die na da laatste verkiezingen 2e is geworden met 1,5 miljoen stemmen dan raak je je baan kwijt en wordt je door de elite kaltgestellt. Ook een nieuwe partij FvD (Forum voor Democratie) wordt weggezet als extreem rechts terwijl ook zij slechts kritisch zijn over vraagstukken over integratie, import van meer islamieten en bijvoorbeeld de vele Diyanet moskeeën in Nederland die rechtstreeks onder bewind staan van Turkse dictator Erdogan.

Naar Amerikaans voorbeeld na de uitslag van de verkiezingen hanteren tegenstanders van rechtse partijen in Nederland dezelfde methoden als de Democraten en liberalen in de VS ten opzichte van de Republikeinen. Geen discussie aangaan maar schreeuwen over nazi’s, seksisten en fascisten. Geweld en doodsbedreigingen (video) worden hierbij ook niet geschroomd (video : FvD flyeraars aangevallen) en social media staat vol met (doods)bedreigingen tegen Geert Wilders en Thierry Baudet. Linkse partijen hebben een verbond gesloten met islamofascisten en Erdogan aanhangers en streven allen voor een New World Order.

Actie

Om de weg naar censuur die de Nederlandse regering en de EU is ingeslagen te stoppen worden er actiegroepen opgericht. Deze fascistische Goebbels praktijken moeten een halt worden toegeroepen. Eén nieuwe actiegroep tegen censuur is #HetNieuweVerzet, The New Resistance. Initiator is Jan Dijkgraaf.

Let’s fight to turn the tide and stop the fascist policor elite.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: