Heldenstatus mocromaffia

Met enige gelatenheid heb ik de aflevering van Humberto van 6 juli 2021 gekeken. De dag van de aanslag en poging tot liquidatie van Peter R. de Vries. In deze aflevering zat ook Danny Ghosen, bekend van zijn programma ‘Danny op straat’, waarin hij met ‘jongeren’ van de straat in discussie gaat of in elk geval laat zien, wat ze zoal aan (criminele) activiteiten ondernemen. Zo kwam hij in het nieuws met een aflevering over drillrappers. Danny was in de buurt van de plaats delict geweest na de aanslag op Peter R. de Vries.


Op een gegeven moment vroeg Humberto aan Danny Ghosen; “Wat heb je zoal gezien?” Danny was er rennend heen gegaan en ‘zag geschrokken mensen en zag helaas ook mensen die blij waren’. Waarop Humberto vraagt; “Hoezo blij waren”. Danny; “Dat ie opgeruimd is, en John van den Heuvel is de volgende.” Ook zei Danny dat journalisten die daar aanwezig waren voor van alles en nog wat werden uitgemaakt. (Beeld)


HELDENSTATUS


Mocromaffia heeft een heldenstatus onder Marokkanen en wordt breed gesteund door de Marokkaanse gemeenschap. Rondtrekkende plofkrakers en roversbendes trekken in wisselende samenstelling door Europa en vinden overal onderdak om criminele activiteiten te ontplooien.
Het lijkt dus dat de mocromaffia en de aanslagpleger brede steun in de islamitische (Marokkaanse) gemeenschap heeft en als een soort Robin Hood wordt gezien. Dat was in elk geval zo de afgelopen jaren waar miljoenen euro’s zijn binnen geharkt met plofkraken door heel Nederland en tot ver in Duitsland en België.
Dat zij blij staan te juichen na de aanslag op Peter R. de Vries, geeft aan dat zij zich onaantastbaar en onoverwinnelijk wanen. Dat zij ook openlijk hun mening ventileren over een eventuele moord op John van den Heuvel geeft aan dat er vaker over de liquidatie van Peter R. is gesproken in deze kringen.


PAMPEREN


Na de moord op Pim Fortuyn was de teneur ‘hij heeft het er zelf naar gemaakt’. Uiteraard was iedereen ‘geschokt’ maar de kogel kwam van links. De moord op Theo van Gogh kwam door een geradicaliseerde islamiet die mede door jaren links bestuur en pamperen, zelfs toen hij in beeld bij de veiligheidsdienst was, alle ruimte kreeg om Theo te vermoorden.


Nu zie je dat links Nederland de aanslag op Peter R. de PVV en FvD probeert aan te wrijven. Ontzettend smerig en bovenal te makkelijk omdat Peter R. omging met zware criminelen van de mocromaffia zoals uit de hoek van Ridouan Taghi en deze poging tot liquidatie met een aanval op vrije journalistiek niets van doen heeft.


VERWARD


Dat Geert Wilders journalisten ‘tuig van de richel’ heeft genoemd komt mede doordat de staatszender NPO, staatsomroep NOS en kranten als NRC en Volkskrant vooral in negatieve zin over PVV en FvD wordt geschreven. Daarbij is het hele politieke landschap er een van antidemocratische uitsluiting van rechtse partijen. Ja, er wordt al dan niet opzettelijk gecensureerd in nieuwsberichten en daders van islamitische aanslagen worden standaard ‘verwarde personen’ genoemd.

dat is de weg openzetten voor speculaties en aannames


Het opzettelijk verzwijgen wanneer sprake is van een islamitische aanslag is ook censuur, zoals de mesaanval in Würzburg waarbij drie vrouwen werden vermoord door een asielzoeker uit Somalië en 6 werden verwond door een van Merkels’ kansenparels zijn de linkse media ijzingwekkend stil en al na 2 dagen hoor je er niets meer van. Of dichter bij huis, de 5-voudige steekpartij van 22 mei in Amsterdam door een Egyptenaar, die een man doodstak en 4 mensen verwondde. Tot op de dag van vandaag wordt in alle talen gezwegen over de toedracht. Ook in de nasleep en hoe het de gewonden van deze (islamitische) aanslag vergaat wordt niets meer gezegd.

En dat is de weg openzetten voor speculaties en aannames. Een zeer zorgwekkende tendens want dit riekt naar censuur. Door de overheid en de media. Diegenen die op deze gang van zaken kritiek hebben wordt vervolgens verweten een sfeer van angst te creëren waarin een klimaat wordt geschept voor aanslagen op journalisten.


CHECKS AND BALANCES


Dat de NPO het uithangbord van het kartel is bewijst de manier waarop de Kaag documentaire gestalte kreeg bij de VPRO. En dat de NOS fakenieuws verspreidt heeft Arnold Karskens al in een zwartboek over geschreven. Op een enkele journalist na is bestaat de journalistiek tegenwoordig uit links activistische mannen en vrouwen. Ik herinner me nog het korte lijntje dat Clarice Gargard had met Simone Weimans en via Twitter een teletekstbericht liet aanpassen. Screenshot.


Hier schieten me de woorden van Pieter Omtzigt te binnen: “Daar is iets fundamenteels mis in ons land”, “fundamenteels in de checks and balances”, “Er is zo’n innige band tussen het kabinet en de pers…” (Beeld)
Ook nogal hypocriet dat nu wel iedereen op zijn achterste benen staat terwijl de terreur door Marokkaanse 3e en 4e generatie voor de autochtone Nederlander sinds jaar en dag dagelijkse kost is in de vorm van mishandelingen, overvallen, schietpartijen, steekpartijen, straatroven en plofkraken en hier nooit enige ophef over is. Ik heb al menig filmpje hierover gepost. Geen ophef daar aan linker zijde van het politiek firmament.


DEUGGESTAPO


En dan de deuggestapo die iedereen die een filmpje, meestal hetzelfde, postte of deelde waar Peter R. vlak na de aanslag bloedend op de grond ligt, van hen eiste dat zij dit onmiddellijk zouden verwijderen was ook interessant. Talloze beelden van Pim Fortuyn en Theo van Gogh bloedend op straat waren natuurlijk geen probleem.
In plaats van het over de dader(s) van de aanslag op Peter R. te hebben en de waarschijnlijke rol van de mocromaffia te hebben vond Twitterend Nederland het nodig anderen de maat te nemen. Ook de ooggetuigenverklaring bij Humberto van Danny Ghosen was er een waarvan ik mag hopen dat dit wordt opgepakt omdat dit is het bewijs voor een veel groter diepliggender probleem dan alleen de aanslag op Peter R. De mocromaffia en zijn aanhang.

Toch leuk dat er een immens populaire serie over is gemaakt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: