Hotel Nederland

hotel nederland orange

Sinds jaar en dag is dit al bekend maar het moet in de Nederland eerst fout gaan of opgepakt worden door de media voordat actie wordt ondernomen.

Criminele asielzoekers uit voornamelijk Noord Afrikaanse veilige landen, lees Marokkanen en Algerijnen, die hier de staatsruif komen leegvreten in een AZC maar geen recht hebben hier te blijven tonen met berovingen en diefstal hun dankbaarheid voor onze gastvrijheid.

Een door ons gefaciliteerd hotel met de optie om ongestoord het land leeg te roven.

Zeer waarschijnlijk gebeurt dit in samenwerking met landgenoten, lees Marokkanen die al in Nederland wonen dus met dubbel paspoort, om hier gezamenlijk in verschillende samenstelling met gebruik van de mazen in de wet door het hele land en heel Europa te trekken. Via asielprocedures die geen kans van slagen hebben duiken zij desnoods in de illegaliteit om hier de staatsruif systematisch leeg te vreten. Nederland is verworden tot een door ons zelf gefaciliteerd hotel met de optie om ongestoord het land leeg te roven.

Extreemrechtsificeren

Dit alles met volledige goedkeuring door COA, ministerie van Binnenlandse Zaken, Justitie en vluchtelingenwerk die moeten weten van de wantoestanden en aanhoudende golf van criminaliteit die ons land teistert. Als afleiding strooien deze instanties met nepnieuws dat het meeste geweld van ‘extreemrechts’ komt. Tegenwoordig is alles wat islam-kritisch is en kritisch op het huidige beleid aangaande asieleisers tot extreemrechts gebombardeerd.

De enige reden waarom de burgemeesters van dorpen en steden met een AZC ‘alarm slaan’ en roepen deze nepvluchtelingen niet meer buiten die AZC’s los te laten is ‘omdat het draagvlak voor toelaten van vluchtelingen anders afkalft bij de Nederlandse bevolking’.

Centraal Opvang Asielzoekers (COA) en Aboutaleb verzwegen verkrachting en seksueel geweld in AZC Rotterdam

Dit maakt het allemaal nog erger, helemaal nu naar buiten is gekomen dat het COA en burgemeester Aboutaleb een verkrachting in het AZC in Rotterdam hebben verzwegen. (link) Het lijkt er daarom sterk op dat op grote schaal op Europees niveau wordt samengewerkt door Noord Afrikanen om hier de ruif leeg te vreten met goedkeuring en medewerking van Brussel en de Nederlandse overheid.

Doofpotstrategie

Naar goed nieuw Nederlands gebruik wordt dit middels doofpot- en downplaytaktiek vakkundig onder het tapijt geveegd. Er is een cordon sanitaire rond de waarheid opgetrokken met de staatszender @NOS voorop. Alle lokale nieuwszenders volgens klakkeloos en zonder enig tegengeluid deze doofpotstrategie op en verdoezelen zo waar het precies over gaat. (link)

‘Jongeren’

Steevast wordt gemeld dat het om ‘jongeren’ gaat maar met geen woord wordt gerept over afkomst en bijbehorend geloof. Al hebben deze jongemannen vaak een Nederlands paspoort, ze gaan naar de moskee en voelen zich vooral geen Nederlander. Is u al bekend wat deze jongemannen in die moskee leren?

In plaats van ons beschermen tegen deze criminele bendes staan de grenzen wagenwijd open en wordt op geen enkele manier door politici aanstalten gemaakt daadkrachtig op te treden. Volgens de diversiteit promo praatjes van Timmermans en Verhofstadt moeten we dit alles als culturele verrijking zien maar door de waarheid te verdoezelen zullen de problemen niet weggaan kan ik u vertellen maar juist verder escaleren.

Topje van de ijsberg

Dat dit slechts het topje van de ijsberg is en geen op zich staand feit mag onderhand wel duidelijk zijn. De meeste ‘incidenten’ wordt onder de pet gehouden omdat de politie erg druk is met islam te promoten want de krokodil op een iftar te vriend houden betekent dat hij jou niet verslindt, toch? Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om wanneer je Opsporing Verzocht kijkt dat het aandeel Oost-Europeanen, licht getintiërs en donker gekleurden bovengemiddeld is. Maar o jee, het toverwoord racistisch hè, de dooddoener voor elke zinvolle discussie. Etnisch profileren is onontbeerlijk om te duiden en dat moet je niet half doen.

El-Taharrush

Niet minder erg en van ‘Keulse Oud en Nieuw proporties’ was het nieuws over een Halloween feestavond voor de jeugd in zwembad Stappegoor in Tilburg. Het afgrijselijke relaas van een moeder met dochter die vreselijke dingen met kinderen voor haar ogen zag gebeuren door Marokkaanse jongens. De bange islamofiele houding en zelfcensuur van de Nederlandse media, ook lokale, is van ongekend proporties en wordt slaafs naar staatszender @NOS voorbeeld doorgevoerd.

Deze tenenkrommende gedownplayde versie van het vertellen van de gebeurtenissen zonder ook maar één keer het woord islam of Marokkaan te noemen in nieuwsberichten in de krant of op televisie is op zich een hele prestatie en legt de zelf opgelegde policor ‘verzwijg want dan bestaat het niet’ censuur bloot.

Weet u hoe georganiseerde groepsaanrandingen tijdens evenementen wordt genoemd? El-taharrush gamea. Deze aanrandingen, verkrachtingen en berovingen worden veelal georganiseerd via social media. Het was dus ook geen verrassing dat de groep jongens massaal naar dit zwembad waren gekomen om huis te houden naar goed islamitisch gebruik. Trek deze betekenis door naar het continent Europa en u kunt zien wat er gaande is. (Lara Logan breaks her silence)

Deugend Nederland zwijgt

En zoals te verwachten viel is deugend Nederland oorverdovend stil. Zelfs Claudia de Breij die toch geen gelegenheid voorbij laat gaan als eerste te moeten deugen als er een onvertogen woord door een cabaretier in een kolom wordt geschreven want metoo hè en oh wat erg die vluchtelingen had belangrijker zaken aan haar hoofd. Deugend Nederland lijkt volkomen voorbij te gaan aan de werkelijke problemen en oorzaken die spelen.

Een goed voorbeeld van resultaat van struisvogelpolitiek is invoering van kogel- en steekwerende vesten en helmen voor ambulancepersoneel in heel Nederland, I kid you not!

Technologische innovatie inzetten om vluchtelingen in de regio op te vangen.

Het hele asielbeleid moet op de schop want dit volstaat al lang niet meer en wordt voornamelijk voor criminele doeleinden gebruikt. Er zijn maar weinig echt gevaarlijke landen waar niet meer geleefd kan worden en het is hoe dan ook onmogelijk en onverstandig de hele wereld hier binnen te halen. De technologische innovatie in Nederland kan hiervoor worden ingezet.

Ik heb daarom een voorstel. De grenzen dicht en de aankomende 50 jaar eerst orde op zaken stellen nationaal want de ellende is nu al niet meer beheersbaar. Nepvluchtelingen uit veilige landen kunnen wellicht voortaan in Saudi Arabië terecht in door een Nederlands bedrijf ontwikkelde 3D geprinte woningen die daar momenteel worden gebouwd.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: