Politiek correcte dictatuur gijzelt ons

demokratie-2161890_960_720

Verkrampte politiek correcte dictatuur gijzelt onze maatschappij.

Het vrije denken en vrijheid van meningsuiting is in de diversiteit bubbel van de EU en deugNederland gebonden aan politiek correcte regels.

Wie anders denkt of doet of niet beantwoordt aan het stereotype van een schaap op weg naar de slachtbank wordt verketterd.

Deugrobots

De deugmachines en deugrobots van links als Aafke Romeijn, Eelco Bosch van Dinges en een marginaal anti Zwarte Piet groepje gijzelen onder het mom van deugen en racisme alle vrijheden die de laatste 100 jaar zijn bedongen en waar wij trots op zijn. Het deugen werkt averechts want door intolerantie en de gijzeling van andersdenkenden zitten zij in een neerwaartse spiraal van een dogma waar een andere mening niet wordt getolereerd.

Van overheidswege wordt er alles aan gedaan om de bevolking onder druk te zetten en monddood te maken. Neem de laatste toespraak van Kaag, die tot over haar oren in de hetze tegen Israël zit en ons geld met honderden miljoenen wegsluist naar allerlei obscure organisaties als de UNRWA en totalitaire regimes als Iran waar de moellahs heersen ten koste van vrijheid van de bevolking. Of neem diversiteitgoeroe Timmermans die kost wat kost zijn PvdA en EU retoriek aanwent opdat wij kritiekloos accepteren dat globalisme en de massale import van Islam en Afrikanen goed is voor ons. Hij vergeet te vermelden dat dit vooral dient om zichzelf en zijn elitaire vrienden op het pluche te houden.

Hold on to the pluche

Islamitische aanslagen worden steevast neergezet als ‘het betreft een verwarde man’. Of, als er 7 terroristen worden opgepakt voor het voorbereiden van en grote aanslag in Nederland wordt in geen enkel (!) artikel of nieuwsbericht melding het woord Islam genoemd. Het is op zich al een kunst een verhaal te maken zonder het beest bij de naam te noemen maar Sigrid Kaag, Rutte en straattelevisie NOS hebben dit tot een ware kunst verheven. En dit alles dient een groter doel. Hold on to the pluche en maak de Nederlandse bevolking monddood.

Parallelle deugmachines

Het is inmiddels ridicuul, absurd en gevaarlijke stemmingmakerij als zelf MSM het beest niet meer bij de naam noemt en een echte lijst hanteert met worden die niet meer mogen worden genoemd en woorden die moeten worden gebruikt (!) Onvoorstelbaar. Maar wel waar.

Critici steevast wegzetten als extreem rechts en Alt Right is van de zotte. Deze polariserende deug- en diversiteitstendens staat in lijn met en loopt parallel aan de deugmachine van de EU en Rutte met consorten.

Tarten van rechtsgevoel

Dat Islam een fascistische haat- en veroveringsideolgie is mag niet worden benoemd, critici worden nu officieel kaltgestellt door de AIVD. Islamitische leiders winden er ondertussen niet langer doekjes om en daarom is het volgende een goed voorbeeld wat Islam werkelijk met ons voorheeft.

Recep Tayyip Erdogan: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…Er bestaat geen gematigde islam. Islam is Islam.” Voeg hier aan toe de loyaliteit betuigingen in Rotterdam en recent in Keulen en er kan geen twijfel meer zijn over de bedoelingen van de Islam.

Het continue doodzwijgen en bagatelliseren na het zoveelste incident of aanslag van de Nederlandse bevolking tot en met de staattelevisie NOS aan toe is tenenkrommend en tart elk rechtsgevoel.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Het OM en de Hoge Raad laten Pechtold vrijuit gaan ondanks aangetoonde malversaties met dat appartement in Scheveningen.

Ollongren heeft willens en wetens en met voor bedachte rade de Tweede Kamer en de Nederlandse bevolking misleid door een rapport te verzwijgen over de sleepwet en de gevolgen hiervan voor iedereen. Hierdoor is de wet aangenomen.

Ollongren heeft samen met Pechtold en D66 het referendum gesloopt en daarmee elke inspraak van de bevolking aangaande wetgeving.

Tegen alle wetenschappelijke, bedrijfsmatige oordelen in en tegen de wens van een meerderheid van de Nederlandse bevolking toch afschaffen dividendbelasting erdoor heen drukken.

Steekpartijen en aanslagen van Islamieten in Nederland in Europa in het nieuws zonder een maal het woord islam te gebruiken.

Precies zoals in die laatste toespraak van D66-er Kaag. Geen enkele keer het beest bij de naam (durven) noemen maar wel afgeven op mensen die kritiek hebben op de huidige gang van zaken en misstanden in de samenleving.

policor

Het schaapjesgedrag van Merkel, het valse fnuikende lachje van Erdogan en de gelaten houding zonder tegenspraak in een oorverdovend stilzwijgen van de andere aanwezige journalisten maakten in een filmpje van 38 seconden genadeloos duidelijk wat er fout is aan de policor houding.

Hoe machteloos en zonder enig moreel besef politiek correctheid het slechtste is wat een democratie kan overkomen werd genadeloos en ijzingwekkend nauwkeurig gestaafd met de beelden die nog op mijn netvlies staan gebrand in de mensonwaardige verwijdering van een journalist tijden de persconferentie van Merkel en Erdogan voorafgaan aan de opening van Europa’s grootste moskee in Keulen. Omdat deze journalist een T-shirt (!) aan had met een tekst waar persvrijheid in Turkije werd bepleit. Het schaapjesgedrag van Merkel, het valse fnuikende lachje van Erdogan en de gelaten houding zonder tegenspraak in een oorverdovend stilzwijgen van de andere aanwezige journalisten maakten in een filmpje van 38 seconden genadeloos duidelijk wat er fout is aan de policor houding.

Nederland gegijzeld

De AIVD laat ook van zich horen en keert zich nu openlijk tegen Nederlandse islamcritici niet accepteren dat door de overheid gepromoot islamofascisme ongewenst is en 25 schreeuwlelijken hun zin krijgen, Nederland gijzelen en gefaciliteerd door de staatsruif met hun racismekaart een kinderfeest proberen te bederven.

‘We zijn hier geen dictatuur’ zei Rutte laatst in een interview, terwijl het er alle schijn van heeft dat we inmiddels beantwoorden aan de meeste criteria om een dictatuur te zijn. De huidige antidemocratische regering doet werkelijk alles tegen de wens van de bevolking in te gaan en dat begon al door het vormen van deze ‘coalitie’ en de uitsluiting van de tweede partij van Nederland PVV. En net als u nu wilt gaan stuiteren want PVV, uitsluiting treft niet alleen ‘extreemrechts’. Sander Dekkers (VVD) wil de rechtsbijstand voor lage inkomens afschaffen.

Onder het mom van vijand Poetin, Trump en cybercriminaliteit (ik wordt al bijna bang) moeten we worden geknecht een totalitaire #EU staat in worden gerommeld. Dat wordt makkelijker nu ons referendum is afgenomen en onze tegen EU stem al twee maal ter zijde is gelegd door de heersende macht.

Orwelliaans

En dan de kop in de Telegraaf vandaag ‘Rechtsradicaal op oorlogspad’ Wellicht is het de telegraaf ontgaan dat alle geweld tot nu vooral van links en islamitische zijde kwam? Denk aan de aanslag op Janmaat, de moord op Pim Fortuyn, de moord op Theo van Gogh, steekpartijen in Den Haag en Amsterdam, de 7 opgepakte terroristen die een grote aanslag wilden plegen. En dat is alleen in Nederland.

1984

Stelselmatig met opzet de bevolking misleiden en manipuleren misstaat alleen een dictatuur niet. Een totalitair regime kenmerkt zich door manipulatie van media om desinformatie en nepnieuws rond te strooien. Het met hoge frequentie in de media brengen hoe gevaarlijk (extreem) rechts en Alt-right is en daarbij het echte gevaar Marokkaanse en Diyanet haatkazernes te negeren neemt bizarre vormen aan en is alarmerend. Het geeft onomwonden aan waar de EU en de staat naar toe wil. Orwelliaans.

Het is inmiddels voor iedereen duidelijk te zien. Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nieuwegein, Ede. Talloze (achterstand) wijken in Nederland in grote en middelgrote steden. Gettovorming en overal waar een moskee staat is in een straal van 500 meter een islamitisch bolwerk ontstaan waar vrijwel geen autochtone Nederlander woonachtig is tenzij hij of zij geen keus heeft.

Ontkennen kan niet meer.

Integratie is net als de multiculturele natte droom van links volkomen mislukt. En wie dit openlijk aanhaalt wordt gekielhaald.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: