Reactie aan het OM

reactieopOvjaangifteDOOFPOT

Beste mensen,

Inmiddels is het iedereen wel duidelijk. Na het indienen van de aangifte tegen Alexander Pechtold, de taxateur en de notaris heeft het Openbaar Ministerie besloten de complete aangifte bij de Procureur-Generaal van de Hoge Raad te deponeren.

Dit doet echter afbreuk aan de aangifte die niet alleen over omkoping gaat zoals de media beweert, maar wegens de genoemde punten waarop de aangifte is gebaseerd namelijk;

  • Ambtelijke corruptie (passieve omkoping)
  • Valsheid in geschrifte, meerdere keren gepleegd
  • Het opzettelijk onjuist aangifte overdrachtsbelasting doen

Het is te eenvoudig om deze delicten over een kam te scheren en bij de Hoge Raad en politiek neer te leggen zoals nu is gebeurd.

Daarom roep ik iedereen op die aangifte heeft gedaan en een bevestiging per mail heeft gekregen van het OM op de volgende manier aan te schrijven:

Download deze brief en zet er je naam onder. Handtekening hoeft niet. Sluit dit formulier bij waarop de werkelijke WOZ waarde staat vermeld.

De inhoud van de brief kopieer je in de e-mail.

Zet in het onderwerp van de e-mail het volgende;

Inzake lopende aangifte tegen de onbekende taxateur, de heer mr. Derk Gerhardus Hoek en de heer drs. Alexander Pechtold

Stuur deze 2 documenten op naar Oost-Nederland@om.nl of per post aan:

Openbaar Ministerie

Arrondissementsparket Oost-Nederland

Aan de Hoofdofficier van Justitie

De heer mr. J.J.A. Lucas

Postbus 9032

6800 EP Arnhem

Het doel is met de rechtsongelijkheid die de hele affaire rond het appartement uitstraalt af te rekenen. Het kan niet zo zijn dat de gewone burger voor elke cent wordt afgerekend en dat Dhr. Pechtold en zijn vrinden er op deze manier mee weg komen.

De onbekende taxateur en de notaris zijn gewone burgers. Zij zijn geen ambstdrager. Daarom verzoekt u met deze brief uw aangifte tegen hen thans per omgaande door het OM te laten beoordelen.

Geef de aangifte een kans. Hoe lastig het wellicht ook is om nogmaals moeite te moeten doen, zet je naam onder de brief en e-mail hem aan het OM in Arnhem. Makkelijker kan het niet.

Voor veel gestelde vragen lees de FAQ pagina. Wil je ook aangifte doen dan kan dat via deze pagina.

Succes!

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: