Stop cultuurmarxisme

stopppen met zielig zijn

Door de hetze in Nederland van inmiddels ook activistische krant verworden Algemeen Dagblad kwam op Twitter ter sprake dat mensen met een andere mening of pro pieters door nieuws en linkse politici nu stelselmatig worden weggezet als tokkies, fascisten, nazi’s en populisten. Niets nieuws toch zou je zeggen. Maar men doet er nu een flinke schep bovenop.

Hoe kan het dat blanke mensen zomaar op deze wijze mogen worden beschuldigd en over één kam mogen worden geschoren?

Dit komt doordat kozp-ers de bij intocht van Sinterklaas waren met intimidatie en provocatie uit waren op reactie en er lieden vol in de gebruikte Alinsky methode zijn getrapt. Beschuldig een ander van iets waarvan je zelf schuldig bent. Heel effectief in deze. De schreeuwende boze vaders, ja ook voetbalsupporter, die opkomen voor de Nederlandse cultuur en een onschuldig kinderfeest worden in diezelfde MSM nu eenvoudig weg gezet als hooligans, tokkies en zelfs als nazi’s, onder meer door Fransisco Jole in Joop.nl.

Ich bin ein nazi

Schijthoer naar veelal blanke actievoerders roepen is erg racistisch dus. Het provoceren heeft gewerkt want daardoor werd extremistisch links, dat vrijwel door de hele media op een voetstuk wordt geplaatst en ruim podium krijgt, weer volop in het gelijk gesteld ‘want zie je nou wel, alle Nederlanders zijn nazi en racist’. Dit wordt dan breed uitgemeten in de pers en politici, vooral linkse, struikelen over elkaar heen om toch te benadrukken dat racisme niet wordt geaccepteerd. Maar stel je eens voor dat er op deze wijze gesproken over de zwarte medemens zou worden gesproken. Dan was het land te klein.

Ik vind dat dit tegengeluid dringend nodig was want we weten dat er niets racistisch aan Zwarte Piet is. Nooit geweest ook. Ik spreek uit eigen ervaring. Voor Zwarte Piet had je ontzag en hij was degene die uiteindelijk lekkers gaf of de roe en meenam in de zak naar Spanje als je dat jaar niet braaf was geweest. Het opvallende aan dit alles is dat die zogenaamde vredelievende ‘botsplinter’ activisten in de media geen strobreed in de weg wordt gelegd, op geen enkele manier kritisch worden bevraagd maar worden gepamperd en zelf bejubeld. Bekende Nederlanders haasten zich om een ondersteuningsverklaring te tweeten zoals Angela Groothuizen of Rosanne Herzenberger om alle Nederlanders als neonazi af te schilderen. Het zijn dezelfde deugdozen die in mei 2017 GeenStijl de mond probeerden te snoeren (link). Gelukkig maakt Jan Dijkgraaf korte metten met deze Hetzenberger. Zij hebben of geen idee van de bizarre uitspraken en gewelddadige toon van de ‘activisten’ of ze hebben nog altijd die roze bril op en zijn stekeblind.

Bescherm onze kinderen

Zwarte Piet wordt nu al blackface genoemd naar Amerikaans model en de extremisten kleden zich vaak als Black Panther activisten compleet met de zwart fascistische legerkleding outfit met leuzen die er niet om liegen. Die gasten worden door de pers op handen gedragen en het drammen van die kleine groep gesubsidieerde dwingelanden vlakbij de kinderen een podium  te geven is kindermishandeling. We hebben al huilende kinderen gezien en ook gezien dat het zo echt niet kan. Demonstreren doe je niet in het bijzijn van kinderen, dan spoor je niet. Kinderen hoor je hiertegen te beschermen.

oi96lfo8dc1y
Sinterklaas en Zwarte Piet op de motor (1947) – Nederlands Fotomuseum

Ook valt op de kozp activisten in de media als lieverdjes worden afgeschilderd en tegelijk de tegendemonstranten stelselmatig hooligans worden genoemd. Wat is er fout in dit land?

Dat begint met de suggestieve niet objectieve berichtgeving van de linkse media. Ondertussen is duidelijk geworden dat het SJW verdienmodel aan de basis staat van dit cultuurmarxisme en dat de gesubsidieerde beroepsgekwetsten niet zullen stoppen bij het opheffen van Sint en Piet want er is inmiddels naar buiten gekomen dat zij ook de aangepaste piet, de roetveegpiet weg willen hebben. Geweld wordt niet geschuwd. Openlijk wordt door de beroepsgekwetsten al opgeroepen tot gewelddadige acties, bijvoorbeeld door rapper Roy Kable op Facebook (link). En er zijn beelden van 17 november 2018 van de hitsende schreeuwende provocerende kozp-ers  die in de media zo vredelievende worden geëtaleerd. Dit is dus de opmaat van wat nog gaat komen. Het zal echt niet stoppen bij Zwarte Piet. Er dient dus te worden opgetreden tegen deze subversievelingen en de overheids subsidiekraan die hen steunt staat een maatschappelijk verantwoorde democratische benadering in de weg.

Bewijs voor de tenenkrommende ‘wij van wceend’ subsidiecultuur was de recent naar buiten gekomen bericht dat nieuwslezeres Simone Weimans als insider en doorgeefluik van de NOS een kozp activist op Twitter een onwelgevallig bericht op Teletekst zag een korte lijn met Simone Weimans had en vroeg het bericht aan te passen omdat het niet zou kloppen. Wat schets onze verbazing, bericht was een kwartier later zo aangepast dat de kozp actievoerders als slachtoffers werden neergezet in dat aangepaste Teletekst bericht. (link) Ook kwam naar buiten dat de door ons betaalde Simone als jury voorzitter van de Amsterdamprijs voor de Kunst 2018 aan een activiste voor het archief van de zwarte geschiedenis The Black Archives € 35.000,- heeft gegeven. Heel  bijzonder.

We zien dat deze groep actievoerders steeds beter georganiseerd zijn en geld en tijd genoeg hebben om de Nederlanders een schuldgevoel aan te praten. Ze zwelgen in hun extremistische deugverhaal en daar is een markt voor en de financiële middelen zijn er ook. De spandoeken, poster, busreizen, communicatie, het filmen en daarna framen van tegengeluid. Allemaal volgens een gehaaide strategie om de media te bespelen die zich vervolgens eenvoudig voor hun racisme retoriek laat spannen.

Een van de initiators van het typeren van Zwarte Piet als de Amerikaanse blackface en daarmee het framen van de niet racistische Zwarte Piet wordt ondertussen breed uitgemeten in de media want interessant. Het verdienmodel en de extremistische grondslag van zowel deze Sylvana Simons als Jerry Afriyie met extremistische moslim Abou Jahjah mag hierbij niet worden vergeten maar dat wordt halsstarrig verzwegen.

kozp clan
Linksboven Jerry Afriyie met Abou JahJah, rechtsboven Abou Jahjah met Sunny Bergman, linksonder Abou Jahjah met Kalsjnikov, rechtsonder Sylvana Simons met Abou Jahjah

Racistiseren

De geldkraan naar deze schreeuwers moet dicht en ze zouden er goed aan doen een echte baan te zoeken om een steen bij te gaan dragen aan de Nederlandse maatschappij. We hebben namelijk in Nederland nog altijd de mentaliteit dat hard werken loont. Voor beroepsgekwetsten is geen ruimte en hoort er ook niet te zijn. Juist met het uitvergroten van verschillen in ras en Nederlanders en masse uitmaken voor racisten, het racistiseren, maakt elke discussie monddood en staat een eventuele geleidelijk normale aanpassing van uiterlijk in de weg.

racistiseren

En als je dan zo nodig met je racistische groepje wil gaan schreeuwen, want dat ben je als je kleur boven inhoud prevaleert, dan niet tussen de kinderen maar netjes op het Malieveld gaan staan, heel ver weg van onze kinderen.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: